مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 بهمن 1398 ساعت 04:352020-02-11پزشكي

جان بابایی: معاونت درمان به مسئله تجویز داروهای تک نسخه ای ورود کرده است / برخی داروهای نوترکیب بی ارزش هستند


قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت درمان کشور در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مبنی بر علت بالا بودن آمار مصرف دارو های صعب العلاج در کشور گفت: - معاون درمان وزارت بهداشت کشور گفت: اغلب اداروهای نوترکیب تجویزی توسط پزشک نه تنها اثربخشی لازم را ندارند که استاندارد های تجویز را نیز دارا نیستند.

اما خانواده ی بیمار مجبور به فروختن زندگی خود برای تهیه آن هستند.

قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت درمان کشور در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مبنی بر علت بالا بودن آمار مصرف دارو های صعب العلاج در کشور گفت: مصرف بالای دارو های صعب العلاج به دو نکته برمی گردد؛ اول به دارو هایی است که از قدیم در بازار دارو وجود داشته اند که خیلی ازدیاد مصرف ندارند و پزشکان دیگر تمایلی برای نسخه کردن آن ندارند مانند دارو های سنتی درمان، شیمی درمانی.

وی ادامه داد: چالشی که در حال حاضر همه دنیا با آن روبرو است، دارو های جدید و نوترکیب است که توسط پزشکان تجویز می شود و وزارت بهداشت با نرم افزاری که طراحی کرده است بر این دارو های نوترکیب تمرکز کرده تا طی راهنمای بالینی نوشته شده از سوی معاونت درمان، اقدام تجویز آن ها اصلاح شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جان بابایی: معاونت درمان به مسئله تجویز داروهای تک نسخه ای ورود کرده است / برخی داروهای نوترکیب بی ارزش هستند

جان بابایی: معاونت درمان به مسئله تجویز داروهای تک نسخه ای ورود کرده است / برخی داروهای نوترکیب بی ارزش هستند