مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 بهمن 1398 ساعت 11:172020-02-10اقتصادي

دولت تدبیر و امید 17 هزار فرصت شغلی در ایلام ایجاد کرده است


رحمت الله قیصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح گوشه هایی از خدمات دولت تدبیر و امید در استان ایلام اظهار داشت: طی مدت یاد شده بیش از 2 هزار و 230 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش تولید و اشتغال استان انجام و 258 پروانه بهره برداری صنعتی و تولیدی با اشتغالزایی 2 هزار و 654 نفر صادر شده است.

وی افزود: تعداد کارگاه های صنعتی دارای 10 نفر نیرو و بیشتر استان از 375 مورد در ابتدای دولت دهم به 536 کارگاه و کارگاه های فرش استان از 184 کارگاه به 216 کارگاه در این مدت افزایش یافته و همچنین معادن استان نیز از 68 واحد به تعداد 74 واحد رسیده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام یادآور شد: کاهش نرخ بیکاری از 17،2 در سال 1391 به 8،1 درصد در پاییز امسال و افزایش میزان صادرات از گمرک استان از حدود یک هزار و 109 میلیارد تومان به چهار هزار و 471 میلیارد تومان از دیگر دستاوردهای دولت تدبیر و امید در استان ایلام است.

به گفته قیصوری در این مدت تعداد سدهای به بهره برداری رسیده استان از یک سد به چهار سد رسیده و مجموع حجم مخازن سدهای به بهره برداری رسیده استان از 71 میلیون متر مکعب به سه هزار و 295 میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

وی در مورد اقدامات دولت در بخش کشاورزی تاکید کرد: در این مدت سطح پوشش سامانه های آبیاری تحت فشار از 21 هزار و 226 هکتار به 31


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت تدبیر و امید 17 هزار فرصت شغلی در ایلام ایجاد کرده است

دولت تدبیر و امید 17 هزار فرصت شغلی در ایلام ایجاد کرده است