مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 بهمن 1398 ساعت 17:172020-02-09سياسي

صدا و سیمای کرمانشاه توجه ویژه ای به زبان، گویش و لهجه های استان دارد


افشین امیری روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران خبرگزاری های استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات صدا و سیمای استان، با گرامیداشت ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: استان کرمانشاه از نظر تنوع قومی قابل مقایسه با هیچ یک از استان های زاگرس نشین نیست و تنوع و تکثر در این استان، کرمانشاه را به هندوستان ایران تبدیل کرده است.

او صدا و سیمای کرمانشاه را متعلق به همه مردم استان دانست و گفت: ما توجه ویژه به همه مردم داریم و در کنار آنها بوده و هستیم.

وی یادآوری کرد که در برنامه های صدا و سیما زبان محلی را در اولویت قرار داده ایم و اکنون برنامه های متعددی به زبان و گویش های محلی در حال پخش است.

وی تلاش مجموعه رسانه ملی در استان کرمانشاه را به تصویر کشیدن تلاش مسوولان استان دانست و گفت: ما از هرگونه سیاه نمایی پرهیز می کنیم.

سریال ن خ در 25 قسمت ساخته می شود مدیرکل صدا و سیمای کرمانشاه در ادامه سخنان خود به ساخت سریال ن خ در استان اشاره کرد و گفت: ساخت این سریال در قالب 25 قسمت در استان آغاز شده و در ماه مبارک رمضان سال 99 پخش می شود.

امیری با بیان اینکه تمام هزینه های ساخت این سریال از محل اعتبارات ملی تامین شده است، گفت: نه صدا و سیما و نه استانداری کرمانشاه هیچ اعتبار استانی برای ساخت این سریال اختصاص نداده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدا و سیمای کرمانشاه توجه ویژه ای به زبان، گویش و لهجه های استان دارد

صدا و سیمای کرمانشاه توجه ویژه ای به زبان، گویش و لهجه های استان دارد