مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 بهمن 1398 ساعت 16:502020-02-09اقتصادي

115 شرکت و واحدفناوری در کردستان فعالیت دارند/ معافیت شرکت ها و واحدهای فناوری از پرداخت مالیات


رییس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به اینکه در پارک علم و فناوری استان کردستان 115 شرکت و واحد فناوری زیر پوشش این مجموعه فعالیت دارند، افزود: - ایسنا/کردستان رییس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به اینکه در پارک علم و فناوری استان کردستان 115 شرکت و واحد فناوری زیر پوشش این مجموعه فعالیت دارند، افزود: 40 درصد از این تعداد شرکت های فناوری به بلوغ رسیده و مابقی در گذار هستند.

خالد سعیدی، امروز 20 بهمن در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان کردستان اظهار کرد: دو رسالت اصلی پارک علم و فناوری کردستان کمک به ارتقای فرهنگ کارآفرینی، نوآوری و فناوری و حمایت از ایده های نوآورانه و فناورانه است.

وی با اشاره به اینکه در پارک علم و فناوری استان کردستان 115 شرکت و واحد فناوری زیر پوشش این مجموعه فعالیت دارند، افزود: از این تعداد شرکت فناوری 40درصد آنها به بلوغ رسیده و مابقی در گذار هستند.

سعیدی به اشتغالزایی شرکت های زیر مجموعه پارک علم و فناوری اشاره و بیان کرد: در این شرکت به طور مستقیم 500 نفر مشغول به کار شده اند و 200 تا 300 نفر نیز به طور غیرمستقیم با این شرکت ها همکاری دارند.

وی نفس وجود واحدهای فناوری را متغیر بودن آنان دانست و تأکید کرد: در این راستا تعداد شاغلان در این واحدها متغیر است چراکه برخی شرکت ها به صورت پاره وقت و پروژه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

115 شرکت و واحدفناوری در کردستان فعالیت دارند/ معافیت شرکت ها و واحدهای فناوری از پرداخت مالیات

115 شرکت و واحدفناوری در کردستان فعالیت دارند/ معافیت شرکت ها و واحدهای فناوری از پرداخت مالیات