مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 بهمن 1398 ساعت 06:162020-02-08اجتماعي

هنوز درباره بلوغ کتاب درسی نداریم


مجید عمیق با بیان این که در زمینه مهارت های زندگی صفر هستیم، می گوید: هنوز درباره بلوغ کتاب درسی نداریم و خیلی از اتفاقاتی که بر سر نوجوانان ما می آید به خاطر آگاهی نداشتن شان از این موضوع است.

- مجید عمیق با بیان این که در زمینه مهارت های زندگی صفر هستیم، می گوید: هنوز درباره بلوغ کتاب درسی نداریم و خیلی از اتفاقاتی که بر سر نوجوانان ما می آید به خاطر آگاهی نداشتن شان از این موضوع است.

این مترجم ادبیات کودک و نوجوان در گفت وگو با ایسنا، درباره ضرورت پرداختن به آموزش مهارت های زندگی برای بچه ها و جایگاه این موضوع در کتاب های کودک و نوجوان، اظهار کرد: مهارت های زندگی در ادبیات کودک و نوجوان جزء ادبیات غیرداستانی محسوب می شود که هیچ فردی از کودک هفت ساله تا پیرمرد هفتادساله از آن بی نیاز نیست.

زندگی اجتماعی ما در محل کار، مدرسه، مغازه، خانه و خیابان در گرو دانستن مهارت زندگی است.

اگر این مهارت ها را یاد نگیرید، در واقع به یک دره سقوط خواهید کرد.

کسی که این مهارت ها را یاد نگیرد، هم شکست خود را رقم می زند و هم ممکن است تمام عمرش را در انزوا زندگی کند.

او در ادامه تأکید کرد: بدون مهارت زندگی، فرد فلج است؛ حال می خواهد کودک باشد یا نوجوان و یا حتی یک پیرمرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هنوز درباره بلوغ کتاب درسی نداریم

هنوز درباره بلوغ کتاب درسی نداریم