مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 بهمن 1398 ساعت 12:102020-02-07سياسي

تخریب شورای نگهبان اقدامی غلط است/ جامعه دوقطبی نشود


امام جمعه شاهرود با بیان اینکه تخریب شورای نگهبان اقدامی غلط است، گفت: انتخابات نباید به سمت فضای دو قطبی در جامعه نزدیک شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام عباس امینی در خطبه های نماز هجدهمین روز از بهمان ماه 98 به میزبانی مدرسه قلعه شاهرود ضمن بیان اینکه حضور پرشور در انتخابات یک رسالت بزرگ است، بیان کرد: در کنار این موضوع باید دقت داشت که تخریب شورای نگهبان امری غلط است و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) از این نهاد دفاع کردند، باید پشتیبان آن باشیم.

وی با بیان اینکه نباید گذاشت انتخابات به سمت دو قطبی شدن پیش برود، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار روز چهارشنبه با مردم بیان کردند که نگذارید فضاهایی این چنینی وارد انتخابات شود.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات توسط بیگانگان رصد می شود، گفت: حضور مردم ایران در صحنه های مختلف از ابتدای انقلاب تا امروز در واقع پیام اقتدار، عظمت و امنیت کشورمان را به گوش جهانیان رسانده است.

امینی 22 بهمن و انتخابات را دو رویداد مهم و سرنوشت ساز برای مردم ما دانست و افزود: حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی عظمت و اقتدار ملت ایران را بار دیگر به جهانیان گوشزد می کند لذا باید در رویدادهای پیش رو حضو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخریب شورای نگهبان اقدامی غلط است/ جامعه دوقطبی نشود

تخریب شورای نگهبان اقدامی غلط است/ جامعه دوقطبی نشود