مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 بهمن 1398 ساعت 12:052020-02-07سياسي

اتحاد ملت های ایران و عراق باعث خروج آمریکا از منطقه می شود


اگر ملت های عراق و ایران با هم متحد شوند آمریکا دیگر نمی تواند در منطقه بماند و خارج می شود.

- اهواز ـ امام جمعه شهر بغداد گفت: اگر ملت های عراق و ایران با هم متحد شوند آمریکا دیگر نمی تواند در منطقه بماند و خارج می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله سید یاسین موسوی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز اهواز اظهار کرد: امام خمینی (ره) استاد به حق ماست و ایشان می گفت این انقلاب باید به دست امام زمان (عج) برسد و همه ما باید راهمان راه امام خمینی (ره) باشد.

وی ادامه داد: شهید صدر چه زیبا گفت که این انقلاب در ایران یک دین است و ما با ایرانی ها یک ملت و یک کشور هستیم به همین دلیل صدر برای ولایت زیر پرچم امام خمینی (ره) شهید شد.

آیت الله موسوی ادامه داد: حالا که می شنویم آمریکا وارد عراق شده است، معنای چه دارد؟ اگر ملت های عراق و ایران با هم متحد شوند آمریکا دیگر نمی تواند در منطقه بماند و به همین خاطر است که تفرقه می اندازد و این کشور دشمن مشترک دو کشور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتحاد ملت های ایران و عراق باعث خروج آمریکا از منطقه می شود

اتحاد ملت های ایران و عراق باعث خروج آمریکا از منطقه می شود