مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 بهمن 1398 ساعت 09:202020-02-06سياسي

چراغ احزاب فقط شب انتخابات روشن نباشد


معاون ساسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به نقش احزاب در حداکثر شدن مشارکت مردم در انتخابات تاکید کرد: توانمند شدن احزاب به افزایش مشارکت مردم منتج می شود.

- ایسنا/کرمانشاه معاون ساسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به نقش احزاب در حداکثر شدن مشارکت مردم در انتخابات تاکید کرد: توانمند شدن احزاب به افزایش مشارکت مردم منتج می شود.

محمدابراهیم الهی تبار در نشست هم اندیشی با دبیران احزاب استان با ارائه گزارشی از روند انتخابات اظهار داشت: تا روز گذشته(16بهمن) 156 کاندیدای انتخابات مجلس در استان معادل 42.

5 درصد کاندیداها از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری، الهی تبار با تاکید بر نقش آفرینی احزاب در افزایش مشارکت مردم تصریح کرد: چراغ احزاب نباید فقط شب انتخابات روشن باشد و این امر می طلبد احزاب در یک برنامه مستمر به کادرسازی، آموزش و پرورش نیروهای سیاسی همت بگمارند.

رییس ستاد انتخابات کرمانشاه در ادامه تمسک به قانون، بی طرفی، رقابت، سلامت و مشارکت را پنج محور وزارت کشور در اجرای انتخابات عنوان کرد و گفت: آنچه که اهمیت بسیاری در این انتخابات دارد مشارکت حداکثری است که مورد تاکید دلسوزان جامعه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چراغ احزاب فقط شب انتخابات روشن نباشد

چراغ احزاب فقط شب انتخابات روشن نباشد