مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 بهمن 1398 ساعت 17:452020-02-05سياسي

فرماندار: 25 شهرک حاشیه ای دماوند بدون خدمات به معضل تبدیل می شوند


مجید صفری چهارشنبه شب در نشست پرسش و پاسخ مسئولان و مدیران شهرستان با مردم دماوند که به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی در مسجد جامع شهر برگزار شد، افتتاح و آغاز بکار پروژه های عمرانی و خدماتی را از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون پاک شهدای ایران اسلامی دانست و اظهار داشت: امسال در شهرستان دماوند سه مرحله افتتاح و کلنگ زنی پروژه داشتیم که با وجود محدودیت ها، توانستیم پروژه های مطلوبی را به بهره برداری رسانیم.

وی با بیان اینکه در دهه مبارک فجر امسال 72 پروژه با اعتباری بالغ بر 365 میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی می شود، افزود: بهره برداری از پروژه های دهه مبارک فجر، 970 موقعیت شغلی در شهرستان ایجاد می کند؛ همچنین امسال درمجموع 224 پروژه بهره برداری و کلنگ زنی شده است که اغلب آن در هفته دولت و دهه فجر به بهره برداری رسید.

نماینده عالی دولت در شهرستان دماوند با اشاره به اقدامات ارزشمند صورت گرفته در حوزه زیرساختی، به اصلاح شبکه های برق و آب شهرستان با هدف کاهش قطعی در فصول مختلف سال اشاره و بیان داشت: یکی از اولویت های شهرستان در ارائه خدمات زیربنایی، آغاز پروژه فاضلاب منطقه بود.

صفری ادامه داد: پروژه شبکه جمع آوری فاضلاب یک پروژه ملی است که هم اکنون عملیات حفاری آن آغاز و بیش از شش کیلومتر آن انجام شده است و با توجه به اینکه کل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار: 25 شهرک حاشیه ای دماوند بدون خدمات به معضل تبدیل می شوند

فرماندار: 25 شهرک حاشیه ای دماوند بدون خدمات به معضل تبدیل می شوند