مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 بهمن 1398 ساعت 05:552020-02-05اقتصادي

واگذاری زمین در 4 شهر استان


زمین برای طرح اقدام ملی تولید مسکن در 4 شهر خراسان شمالی واگذار شد و کلنگ زنی آن در اسفند امسال آغاز می شود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: زمین برای طرح اقدام ملی تولید مسکن در 4 شهر شیروان، اسفراین، گرمه و جاجرم واگذار شد و کلنگ زنی آن در اسفند امسال آغاز می شود.

عبدالمجید نژادصفوی افزود: مطابق مفاد تفاهم نامه سازمان راه و شهرسازی و بنیاد مسکن خراسان شمالی، مقرر شد بنیاد مسکن 370 واحد در شهر های استان احداث کند.

نژادصفوی گفت: از این تعداد 180 واحد در شیروان، 120 واحد در اسفراین، 40 واحد در جاجرم و 30 واحد در گرمه ساخته خواهد شد.

وی اظهار کرد: صورت جلسه واگذاری زمین بین این دو اداره تنظیم و به امضای مدیران کل رسیده است و طبق جدول زمان بندی باید واحد ها ساخته شود.

وی همچنین با اشاره به زمان آغاز کلنگ زنی طرح اقدام ملی در استان گفت: طبق دستور مقام عالی وزارت، تأکیدات استانداری و پیگیری های مکرر این اداره کل در اسفند، امسال کلنگ این طرح بر زمین زده خواهد شد.

وی اضافه کرد: مبادله تفاهم نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای احداث 3 هزار و 200 واحد در دست اقدام است که زمین برای اجرا در این زمینه تأمین شده و اکنون آزمایش های مکانیک خاک انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری زمین در 4 شهر استان

واگذاری زمین در 4 شهر استان