مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 بهمن 1398 ساعت 05:452020-02-04پزشكي

الحاق سه فروند آمبولانس دریایی به فوریت های پزشکی هرمزگان با حضور وزیر بهداشت


همزمان با چهارمین روز از دهه فجر و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بندر شهید رجایی، سه فروند آمبولانس دریایی به ناوگان فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ملحق شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: این آمبولانس های دریایی با هزینه 50 میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده اند تا به مردم جزایر و شناور های استان خدمت رسانی کنند.

حسین فرشیدی افزود: این آمبولانس ها مجهز به تجهیزات آی سی یو، خدمت رسانی همزمان به سه تا چهار بیمار و امدادرسانی در شرایط بد دریایی است.

وی گفت: امروز با حضور وزیر بهداشت همچنین مرکز آموزش بهورزی و طرح توسعه اورژانس بیمارستان های بندرخمیر، بندرلنگه و بخش سی تی اسکن بیمارستان بستک به بهره برداری می رسد.

وزیر بهداشت برای سفری 2 روزه و بهره برداری از 117 طرح بهداشتی و درمانی هرمزگان با اعتبار 220 میلیارد تومان عصر دیروز وارد بندرعباس شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الحاق سه فروند آمبولانس دریایی به فوریت های پزشکی هرمزگان با حضور وزیر بهداشت

الحاق سه فروند آمبولانس دریایی به فوریت های پزشکی هرمزگان با حضور وزیر بهداشت