مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 بهمن 1398 ساعت 15:062020-02-02سياسي

3 تخلف انتخاباتی در خراسان شمالی قضایی شد


حجت الاسلام اسدالله جعفری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این پرونده ها در شهرستان های شیروان و مانه و سملقان تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه یکی از این پرونده ها در شعبه بازپرسی شیروان به اتهام راه اندازی کاروان تبلیغاتی تشکیل شده، افزود: پرونده دیگر نیز در مانه و سملقان، برای فردی تشکیل شد که با وجود ثبت نام نکردن در انتخابات، خود را در مجامع و محافل مردمی به عنوان نامزد انتخاباتی معرفی می کرد.

جعفری از احضار 14 نفر در رابطه با تخلفات انتخاباتی به دادگستری خراسان شمالی خبر داد و افزود: 2 نامزد تأیید صلاحیت شده، 2 نماینده کنونی مجلس، 2 فرماندار، 2 داوطلب تایید صلاحیت نشده، 4 مدیر دولتی و 2 تن از مدیران مسئول نشریات استانی به علت تخلفات انتخاباتی به دستگاه قضا احضار شده و پس از تذکر، از آن ها تعهد گرفته شد که از تکرار این تخلفات پرهیز کنند.

رییس کل دادگستری خراسان شمالی با بیان اینکه رسیدگی به 2 مورد از تخلفات انتخاباتی در حوزه صلاحیت دستگاه قضایی نبود، اظهار داشت: به این دو فرد با حضور دادیار ویژه روحانیت تذکر داده و از آنها تعهد لازم گرفته شد.

وی بیشتر این پرونده ها را مربوط به تبلیغات زودهنگام انتخاباتی دانست و افزود: با تشکیل پرونده های تخلف انتخاباتی به این پرونده ها رسیدگی می شود و قرار نیست پرونده ای نیمه کار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 تخلف انتخاباتی در خراسان شمالی قضایی شد

3 تخلف انتخاباتی در خراسان شمالی قضایی شد