مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 بهمن 1398 ساعت 10:402020-02-02بين الملل

واکنش جهاد اسلامی به سفر رییس سیا به رام الله


دفتر سیاسی جهاد اسلامی فلسطین به سفر رییس سیا به رام الله واکنش نشان داد.

- دفتر سیاسی جهاد اسلامی فلسطین به سفر رییس سیا به رام الله واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، محمد الهندی، عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به سفر مدیر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) به رام الله گفت: خطرناک ترین برخورد تشکیلات خودگردان فلسطین ادامه همکاری دستگاه های امنیتی آن با دستگاه های امنیتی آمریکا و صهیونیست هاست.

وی افزود: اگر هماهنگی امنیتی فورا متوقف نشود تشکیلات خودگردان فلسطین اعتبار خود را در مقابل تمامی نهادهای عربی و بین المللی از دست خواهد داد و تمام فریادها و محکومیت هایش بی فایده خواهد بود.

تشکیلات خودگردان اعتبار خود را در مقابل مردمش که بعد از خدا منبع قدرت واقعی در برابر این معامله شوم هستند از دست می دهد.

الهندی گفت: این برخورد تشکیلات خودگردان آمریکایی ها و دشمن صهیونیستی را به تلاش بیشتر برای اجرای معامله قرن وادار می کند.

من تعجب می کنم که تشکیلات خودگردان تا به این لحظه درباره این موضوع هیچ واکنشی نشان نداده است.

اگر محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان نمی تواند این خدمات امنیتی را متوقف کند حداقل از سرپوش گذاشتن بر آن خودداری کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش جهاد اسلامی به سفر رییس سیا به رام الله

واکنش جهاد اسلامی به سفر رییس سیا به رام الله