مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 بهمن 1398 ساعت 20:552020-02-01اقتصادي

اخذ مجوز تولید4 سلول بنیادی/ تولید کنندگان دانش در منافع آن سهیم شدند


در برج شتابدهی و تجاری سازی فناوری های نوآورانه رویان، شرکت های نوپا در کنار شرکت های باسابقه رویان قرار گرفته اند تا محصولاتی را در زمینه تولید مثل، - علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، فاطمه سامعی؛ در مجموعه ساختمان های رویان در تهران، اخیرا ساختمان جدیدی سربلند کرده است؛ مرکز شتابدهی و تجاری سازی فناوری های نوآورانه رویان، جدیدترین عضو خانواده رویان است.

این ساختمان قرار است فضایی برای استقرار شرکت های فناور، شرکت های بالغ شده مجموعه رویان و شرکت-پروژه های نوترکیب یا همان جوان در زمینه های مختلف پزشکی تولید مثل باشد که در محیطی استارتاپی و فناورانه برای پیش برد ایده ها و طرح های جدید در کنار هم تلاش می کنند و از کمک و سابقه طولانی مجموعه رویان برای رشد و تجاری سازی استفاده خواهند کرد.

شرکت های نوپا و باسابقه با محورهای فعالیت مرتبط با برنامه های پژوهشگاه رویان از جمله موضوعات پزشکی تولید مثل، سلول های بنیادی، بیوتکنولوژی، همانندسازی و تراریخت در این مکان دور هم جمع می شوند.

درباره این اقدام جدید با عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان گفت وگو کرده ایم.

آنچه در گفت وگوی خبرنگار فارس با عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان می خوانید: *چرا رویان به عرصه شتابدهی و تجاری سازی فناوری ورود کرد؟ *چگونه تولید کنن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اخذ مجوز تولید4 سلول بنیادی/ تولید کنندگان دانش در منافع آن سهیم شدند

اخذ مجوز تولید4 سلول بنیادی/ تولید کنندگان دانش در منافع آن سهیم شدند