مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 بهمن 1398 ساعت 07:262020-02-01اجتماعي

یک هزار و 200 در بانه آموزش مخاطرات مین دیدند


اسماعیل رحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دوره ها و کارگاه های آموزشی مخاطرات مین با همکاری بخشداران و دهیاران در روستاها توسط کارشناسان و مربیان آموزش دیده برگزار شده تا افراد در صورت مواجه به مین منفجر نشده، بدانند چه اقداماتی انجام دهند.

وی با اشاره به وجود مکان های پاکسازی نشده از وجود مین باقی مانده از دوران جنگ تحمیلی در مناطق روستایی این شهرستان افزود: گاهی بدلیل بارش باران، برف و همچنین رانش زمین این نوع مواد منفجره از محلی به محل دیگر جابجا می شود که این امر احتمال انفجار در مناطق مسکونی را افزایش می دهد.

رحیمی با بیان اینکه کارگاه های آموزشی مخاطرات مین در مدارس، روستاها و در محل جمعیت هلال احمر نیز برگزار شده است، اضافه کرد: علاوه بر دوره های آموزشی مخاطرات مین، 28 دوره کمک های اولیه نیز برای 553 نفر برگزار شد.

رییس جمعیت هلال احمر بانه یادآور شد: در روستاهای زرواو، ننور، سورین و سبدلو و شهرهای تابعه آرمرده، کانی سور و بویین، خانه دواطلب فعال وجود دارد که در صورت وقوع حوادث و بلایای طبیعی، داوطلبان عضو، اقدامات اولیه را در بخش امدادرسانی انجام می دهند.

وی ادامه داد: خانه داوطلب شامل دهیار و اعضای شوراهای اسلامی روستاها است که در جمعیت هلال احمر آموزش دیده و داوطلبان جمعیت هلال احمر را جذ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک هزار و 200 در بانه آموزش مخاطرات مین دیدند

یک هزار و 200 در بانه آموزش مخاطرات مین دیدند