مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 بهمن 1398 ساعت 09:072020-01-29سياسي

مخالفت جمعی از مردم شاهرود با هرس سنگین درختان این شهر


معترضان با حضور در خیابان موسوم به آسیاب مندلی با گروهی از کارگران که در حال هرس درختان حاشیه خیابان بودند؛ گفت و گو گردند.

دبیر جمعیت دیده بان طبیعت شاهرود در گفت و گو با ایرنا درباره علت مخالفت با این شیوه هرس سنگین برخی از درختان سطح شهر، اظهار داشت: از حدود یک ماه پیش متوجه سربرداری بسیار سنگین درختان اقاقیا، زبان گنجشک و آیلانتوس شدیم اما ترجیح دادیم واکنش سریعی نشان ندهیم شاید شهرداری به دلیل خاصی در این مقطع کوتاه در برخی خیابان ها این هدف را در پیش گرفته باشد.

امیرحسین ولیان ادامه داد: مدتی گذشت و به ظاهر این کار متوقف شده بود اما اکنون سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری دوباره به این کار اقدام کرده و درختان سطح شهر به شدت در حال قلع و قمع هستند.

این فعال محیط زیست ابراز کرد: می دانیم هرس سنگین سربرداری بعضی مواقع برای حفظ درختان کاربرد دارد؛ اما اکنون در هیچ کجا به این شکل درختان را این گونه مورد هرس نمی کنند.

ولیان تصریح کرد: به یک باره چشم باز کرده و دیدیم صدها درخت سالم، سرحال و سرسبز ون، زبان گنجشک، اقاقیا وآیلانتوس به این شکل قلع و قمع شدند و دیگر امیدی نیز نداریم که بخواهیم از شهردار درخواستی داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مخالفت جمعی از مردم شاهرود با هرس سنگین درختان این شهر

مخالفت جمعی از مردم شاهرود با هرس سنگین درختان این شهر