مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 بهمن 1398 ساعت 13:402020-01-27اجتماعي

شهردار خاش: با تدبیر به موقع از ورود آب به منازل مردم پیشگیری شد


با اتخاذ تدابیر هوشمندانه، مدیریت بحران و انجام اقدامات عاجل از ورود آب ناشی از بارش های سنگین و سیلابی به داخل منازل مردم پیشگیری شد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان شهردار خاش سیستان و بلوچستان گفت: با اتخاذ تدابیر هوشمندانه، مدیریت بحران و انجام اقدامات عاجل از ورود آب ناشی از بارش های سنگین و سیلابی به داخل منازل مردم پیشگیری شد.

عبدالمجید تمندانی در گفت و گو با ایسنا افزود: در میان دستگاه های ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان، شهرداری خاش قابل قبول ترین نمره را گرفته و در زمان وقوع بارش ها آب معابر به خانه های مردم نفوذ پیدا نکرده است.

وی اظهار داشت: به دنبال وقوع بارش های سنگین آبگرفتگی معابر در پیشرفته ترین کشورهای دنیا امری طبیعی به نظر می رسد، اما جلوگیری از ورود آب به داخل منازل شهروندان از مدیریت درست شرایط بحران حکایت دارد.

شهردار خاش تصریح نمود: با توجه به اینکه شرکت گاز و سایر دستگاه ها در سطح معابر این شهر کنده کاری هایی را داشته اند، در شرایط بارشی زحمت های زیاد برای مردم ایجاد و خودروهای آنها به داخل این چاله ها افتادند که در همین رابطه روز قبل بارندگی با پیمانکار در خصوص رفع نواقص هماهنگی های لازم صورت گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهردار خاش: با تدبیر به موقع از ورود آب به منازل مردم پیشگیری شد

شهردار خاش: با تدبیر به موقع از ورود آب به منازل مردم پیشگیری شد