مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 بهمن 1398 ساعت 09:362020-01-27سياسي

پلیس آماده همکاری در برگزاری انتخابات امن، سالم و قانونی است


به گزارش ایرنا، سردار عبدالرضا ناظری روز دوشنبه در نشست توجیهی و آموزشی داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: انتخابات یک پدیده افتخارآفرین برای نظام بوده و هست و همگی باید سعی کنیم که خدشه ای به روند انتخابات وارد نشود و در این راستا اجرای اصل و مر قانون برای همه یک وظیفه است.

وی ضمن تاکید بر این مطلب که مهمترین حوزه مورد توجه در انتخابات، مقابله با توطئه های دشمنان است، اظهار داشت: تمام توطئه های دشمنان از جمله در آبان ماه با شکست روبرو شد و دلبستگی آنها به انتخابات پیش رو است که در راستای مقابله با توطئه های دشمنان باید با هوشیاری و هوشمندی بالایی در مسیر انجام وظایف و تکالیف قانونی خود حرکت کنیم.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری، رقابت، سلامت و امنیت انتخابات چهار اصل اساسی و مورد توجه به شمار می رود، افزود: امروز در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز حساسیت های خاص خود را داریم زیرا انتشار هرگونه ابهام و فراخوان نا به جا در این فضا، عواقبی دارد که دامنه گسترده ای خواهد داشت.

سردار ناظری خاطرنشان کرد: کوچکترین تحرکات تحریک آمیز، جوانان پرشوری که عمدتا ممکن است آگاهی نداشته باشند را به میدان می آورد و از آنجا که جوانان به عنوان امانت هستند که در فعالیت های انتخاباتی و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پلیس آماده همکاری در برگزاری انتخابات امن، سالم و قانونی است

پلیس آماده همکاری در برگزاری انتخابات امن، سالم و قانونی است