مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 بهمن 1398 ساعت 09:502020-01-26بين الملل

اعتراف مفتی خطرناک داعش به وجود یک تامین کننده مالی اش در انگلیس


یکی از مفتی های داعش که فتوای اسارت و تجاوز گروهی به دختران ایزدی را داده بود، گفته است که از یک تامین کننده مالی در انگلیس پول دریافت کرده است.

- یکی از مفتی های داعش که فتوای اسارت و تجاوز گروهی به دختران ایزدی را داده بود، گفته است که از یک تامین کننده مالی در انگلیس پول دریافت کرده است.

به گزارش ایسنا، شفاء النعمه ، از خطرناک ترین اعضای داعش، نظریه پرداز و از مفتی های این گروه که خطرناک ترین و خونبارترین فتواها را صادر کرده به بازجویان گفته است که 6000 دلار از مردی با نام مستعار مصطفی النجماوی دریافت کرده است.

به گزارش روزنامه دیلی میل، شورای عالی قضایی عراق اخیرا اظهار کرد، النعمه به دیدار با النجماوی در سفرش به مکه و دریافت پول از او در جریان این سفر اعتراف کرده است.

او در این خصوص گفته است: برای حج عمره به مکه سفر کردم و با ابومصطفی النجماوی دیدار کردم.

او اصالتا اهل موصل است ولی در لندن بزرگ شده است.

ما درباره مسائل دینی صحبت کردیم و من وضعیت موصل را برای او شرح دادم و از جزییات نیروهای عراقی و ارتباطشان با آمریکایی ها گفتم.

وی افزود: ما درباره نقش فرقه های افراطگرا صحبت کردیم و او 6000 دلار پول به من داد و از من خواست این مبلغ را برای گروه های مسلح خرج کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعتراف مفتی خطرناک داعش به وجود یک تامین کننده مالی اش در انگلیس

اعتراف مفتی خطرناک داعش به وجود یک تامین کننده مالی اش در انگلیس