مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 بهمن 1398 ساعت 05:052020-01-26فرهنگي

این آدم ها نفرین شده نیستند...


چهره ترسناکی دارند، بخش هایی از صورتشان خورده شده و بخش هایی مثل دُمل بالا آمده، اوضاع جسمی خوبی هم ندارند و بخش هایی از دست ها و پاهاشان از بین رفته و برخی هاشان هم برای همیشه نابینا شده اند.

- ایسنا/کرمانشاه چهره ترسناکی دارند، بخش هایی از صورتشان خورده شده و بخش هایی مثل دُمل بالا آمده، اوضاع جسمی خوبی هم ندارند و بخش هایی از دست ها و پاهاشان از بین رفته و برخی هاشان هم برای همیشه نابینا شده اند.

این چهره ترسناک و این اوضاع وخیم باعث شده خیلی ها آنها را نفرین شده بدانند و برای همیشه آنها را از خانه و زندگی و حتی از شهر خود طرد کنند.

روزگاری برایشان بناهایی با دیوارهای بلند می ساختند تا برای همیشه در آنجا محبوس شده و از شهر و مردمانش دور بمانند، اما حالا که مسبب این نفرین مشخص شده اوضاع خیلی فرق کرده.

مسبب این همه بدبختی و فلاکت این آدم ها و انزوای ابدی آنها، تنها یک موجود کوچک به نام باکتری مایکوباکتریوم لیره است، موجود زنده ای که وقتی به جان آدم بیفتد اول چهره اش را زشت می کند و بعد هم با خوردن بدن، باعث از بین رفتن اندام ها و در نهایت کوری و معلولیت افراد می شود.

خیلی ها اسم این باکتری را نشنیده اند، اما همه به خوبی با جذام آشنا هستند و وحشت آن را به خوبی لمس کرده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

این آدم ها نفرین شده نیستند...

این آدم ها نفرین شده نیستند...