مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 بهمن 1398 ساعت 19:072020-01-25سياسي

رای اولی ها در آستارا تکلیف سیاسی خود را جشن گرفتند


فرماندار آستارا روز شنبه در این همایش در کانون فرهنگی امام خمینی (ره) این شهرستان گفت: ایران در آستانه 41 سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در تولید علم و فناوری، سلول های بنیادی، نانو تکنولوژی، پزشکی، هوافضا و موشکی جزو کشورهای برتر دنیا است.

حسن رستم زاد اظهار کرد: دانش آموزان رای اولی شور و شوق خاصی جهت حضور در پای صندوق های رای دارند و مجلس شورای اسلامی به فرمان بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، در راس امور قرار گرفته و قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون از وظایف آن است.

وی بیان کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی برای کم رنگ شدن حضور مردم در انتخابات تلاش می کنند اما مردم، این توطئه را خنثی خواهند کرد و تخصص، تعهد و ولایت مداری از معیارهایی تشخیص نامزد اصلح است.

رستم زاد گفت: دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور، رسالت کسب علم و دانش برای ساختن ایرانی آبادتر را بر عهده دارند و بسیاری از مردان علمی ایران زمین، در دنیا منشا تحول علمی بوده و هستند.

مدیر آموزش و پرورش آستارا هم در این همایش اظهار کرد: 18 هزار و 500 دانش آموز در این شهرستان در مقاطع مختلف، تحصیل می کنند و 600 نفر آنها رای اولی هستند.

سید سجاد موسوی افزود: حضور دانش آموزان در پای صندوق های رای به تقویت نظام اسلامی کمک می کند و در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رای اولی ها در آستارا تکلیف سیاسی خود را جشن گرفتند

رای اولی ها در آستارا تکلیف سیاسی خود را جشن گرفتند