مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 بهمن 1398 ساعت 09:552020-01-23پزشكي

400 هزار کودک در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند


دکتر سید محمد هاشمی شهری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرحله نخست عملیات تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال با مشارکت هشت هزار داوطلب سلامت و بیش از 450 بهورز این دانشگاه در مناطق شهری و روستایی درحال اجراست.

وی ادامه داد: 163 مورد فلج اطفال در کشورهای همسایه سیستان و بلوچستان این دانشگاه را در اجرای دو مرحله ای واکسیناسیون در استان مصمم تر کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: پیشگیری از لازمه های خدمات سلامت است و با توجه به وجود موارد فلج اطفال در کشورهای همسایه ناچاریم این طرح را در 2 مرحله در سیستان و بلوچستان اجرا کنیم.

وی بیان کرد: در سیستان وبلوچستان سالیانه تمامی کودکان زیر پنج سال در 2 نوبت قطره خوراکی فلج اطفال را دریافت می کنند و به برکت تلاش ها و مدخلات تیم های سلامت در سال های اخیر موردی از ویروس فلج اطفال در استان و کشور مشاهده نشده است.

هاشمی شهری با اشاره به این موضوع که تیم های سلامت بصورت خانه به خانه مراجعه می کنندگفت: هزار و 350 تیم کار خوراندن قطره فلج اطفال به کودکان زیر پنج سال سیستان و بلوچستان را بر عهده دارند.

به گزارش ایرنا فلج اطفال به عنوان یک بیماری ویروسی یکی از خطرناک ترین بیماری های عصر حاضر است که معمولا کودکان خردسال را مبتلا می کند و سبب فلج دائ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

400 هزار کودک در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند

400 هزار کودک در سیستان و بلوچستان واکسینه شدند