مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 بهمن 1398 ساعت 09:052020-01-21اجتماعي

ممانعت از فروش پرندگان شکارشده در بازارهای سنتی لنگرود


رییس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: فروش پرندگان شکار شده ممنوع است و از عرضه آنها در بازارهای سنتی این شهرستان ممانعت شد.

- ایسنا/گیلان رییس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: فروش پرندگان شکار شده ممنوع است و از عرضه آنها در بازارهای سنتی این شهرستان ممانعت شد.

امین نجات در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه تالاب کیاکلایه و آب بندان های چاف و چمخاله از مهمترین زیستگاه های زمستان گذرانی پرندگان مهاجر این شهرستان هستند، گفت: امسال جمعیت پرندگان مهاجر فرود آمده در این شهرستان مطلوب است و میزان دقیق آن پس از سرشماری نهایی اعلام می شود.

وی با اشاره به اینکه شکار پرندگان مهاجر به افرادی که مجوز دارند بلامانع است، افزود: اما با فروش پرندگان شکار شده به جد برخورد می شود.

نجات ادامه داد: یکی از مهمترین مکانهایی که در شهرستان لنگرود متخلفین پرندگان شکار شده را درآن به فروش می رسانند، بازار ماهی فروشان لنگرود است که به طور مرتب در حال پایش است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: طی عملیاتی توسط مامورین و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان، در این بازار پایش و از عرضه و فروش پرندگان وحشی ممانعت شد.

وی افزود: با مرتکبین جرایم شکار و صید و فروش پرندگان برابر قانون برخورد قاطع خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ممانعت از فروش پرندگان شکارشده در بازارهای سنتی لنگرود

ممانعت از فروش پرندگان شکارشده در بازارهای سنتی لنگرود