مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 بهمن 1398 ساعت 07:402020-01-21سياسي

ردپای مسئول قضایی بازداشتی در پرونده مدیر عامل سابق بانک ملت


نماینده دادستان تهران از اعمال فشار ها در رابطه با پرونده علی دیواندری خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رسول امیرقهرمانی نماینده دادستان تهران در ادامه دادگاه رسیدگی به اتهامات علی دیواندری و هشت متهم دیگر این پرونده گفت: میلیون ها دلار پول در اختیار سعادتی و دیواندری در خارج از کشور است و امیدواریم که مقید شوند تا اموال مردم را برگردانند.

وی در خصوص تخلفات صورت گرفته گفت: در پرونده آقای فلاحتیان 388 میلیون درهم در بانک ملت بدون مصوبه اعتبارسنجی، وثیقه و اطلاع اعضای هیئت مدیره داریس و بانک ملت و نظامنامه فعالیت های تراستی به حساب آقای فلاحتیان واریز شده و سودهایی را نزول می گیرد که از دی ماه سال 91 تا مرداد ماه سال 92 ادامه داشته است؛ که البته آقای فلاحتیان اعلام کرده که بخشی از آن را برداشته است و بخشی را آقایان برداشتند که مانند موضوع بانک سرمایه است.

قهرمانی به متهم دیگر پرونده اشاره کرد و گفت: باختری عضو سازمان مجاهدین خلق بوده و با اسامی مستعار با افراد رده بالای این گروه ها ارتباط داشته و در سال 61 دستگیر و به 10 سال حبس محکوم شد.

وی افزود: به دلیل همکاری که برای دستگیری سایر اعضا داشت سال 66 عفو خورد و آزاد شد اما مجدداً سال 67 برای قاچاق خاویار بازداشت شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ردپای مسئول قضایی بازداشتی در پرونده مدیر عامل سابق بانک ملت

ردپای مسئول قضایی بازداشتی در پرونده مدیر عامل سابق بانک ملت