مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 دی 1398 ساعت 09:062020-01-19سياسي

با ورود دستگاه قضایی بزرگترین نزاع طایفه ای در استان کرمان به صلح و سازش ختم شد


به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، یدالله موحد اظهار داشت: از ابتدای سال 94 و در پی بروز برخی اختلافات ناشی از سوءتفاهم ها میان دو طایفه در جنوب استان، تعدادی از طرفین به قتل رسیده اند که با ورود دستگاه قضایی از ادامه این نزاع جلوگیری شد.

رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که بلافاصله پس از وقوع این حوادث جلسات مستمر تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست تمامی متهمان به قتل بازداشت شدند و در ادامه بر مبنای میثاق نامه عدالت و امنیت پایدار، دادستان رودبار جنوب برای پیشگیری از ادامه این نزاع طایفگی و ایجاد صلح و سازش میان طوایف فوق با سران طوایف شهرستان رودبار و اولیای دم مقتولان، جلساتی را تشکیل داده و به برطرف کردن سوءتفاهم های ایجادشده پرداختند.

وی ادامه داد: در نهایت بر مبنای اقدامات انجام شده و پس از گذشت قریب به  5 ماه و با حل و فصل اختلافات و سوءتفاهمات، طرفین به صلح و سازش رسیده  وطی مراسمی با سوگند به قرآن کریم متعهد شدند که دیگر هیچ گونه اختلافی با یکدیگر نداشته باشند و به زندگی عادی خود ادامه دهند.

موحد تصریح کرد: متاسفانه در پی این اختلاف  بین طایفه ای، تعدادی افراد بی گناه از طوایف مختلف جان خود را از دست داده بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با ورود دستگاه قضایی بزرگترین نزاع طایفه ای در استان کرمان به صلح و سازش ختم شد

با ورود دستگاه قضایی بزرگترین نزاع طایفه ای در استان کرمان به صلح و سازش ختم شد