مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 دی 1398 ساعت 12:252020-01-18اقتصادي

فروش فوق العاده صنوف استان مرکزی همزمان با برگزاری نمایشگاه بهاره برگزار شود


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: همزمان با نمایشگاه بهاره فروش فوق العاده صنوف در استان برگزار شود.

- سعید فرخی ظهر شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان مرکزی که در استانداری مرکزی برگزار شد، در خصوص برگزاری نمایشگاه بهاره در استان بیان کرد: پیشنهاد می شود که نمایشگاه بهاره و فروش فوق العاده واحدهای صنفی به صورت همزمان مشروط به عواملی برگزار شود.

وی افزود: فروش فوق العاده واحدهای صنفی در همه شهرها با پیگیری اتاق اصناف استان انجام و برگزاری نمایشگاه بهاره باید با تایید فرمانداری و ستاد تنظیم بازار شهرستان با توجه به جمیع جهات دنبال شود.

فرخی تاکید کرد: این نمایشگاه ها به صورت همزمان و حداقل در نیمه دوم اسفندماه به مدت 5 تا 7 روز برگزار شود و شرایطی همچون حضور کسبه شهرستان در نمایشگاه ، رعایت کامل موازین بهداشتی و اعمال نظارت حداکثری توسط عوامل و دستگاه های مرتبط به جدیت مدنظر قرار گیرد.

وی در خصوص وضعیت ذخیره سازی کالاهای اساسی استان بیان کرد: سال گذشته سال سختی بود، اما خوشبختانه امسال وضعیت استان به لحاظ حجم ذخیره سازی مطلوب است، اما باید یادمان باشد که مرغداران امروز زیر قیمت مصوب مرغ عرضه می کنند و اگر مقداری قیمت افزایش یافت گیر و گرفت زیادی اعمال نشود چراکه با دخالت بیش از حد، شرایط بدتر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فروش فوق العاده صنوف استان مرکزی همزمان با برگزاری نمایشگاه بهاره برگزار شود

فروش فوق العاده صنوف استان مرکزی همزمان با برگزاری نمایشگاه بهاره برگزار شود