مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 دی 1398 ساعت 09:102020-01-18سياسي

47 شعبه آرای مردم ابرکوه در انتخابات مجلس را جمع آوری می کنند


فرماندار ابرکوه از پیش بینی 47 شعبه اخذ رای برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان ابرکوه خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد کاظمی نسب، صبح شنبه در نشست اعضای هیئت اجرایی انتخابات شهرستان ابرکوه با نمایندگان شورای نگهبان با بیان اینکه ابرکوه جزو حوزه انتخابیه مهریز و با شهرستان های خاتم، بافق و بهاباد یک حوزه انتخابیه را تشکیل می دهد، اظهار داشت: همه تلاش ما به عنوان مجریان انتخابات، برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه است.

وی، حضور حداکثری مردم در انتخابات را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: تدابیر لازم برای حضور گسترده مردم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اندیشیده شده است.

کاظمی نسب با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده بر اساس تقویم انتخابات عنوان کرد: تعداد و برنامه زمان بندی ایجاد شعب ثبت نام و اخذ رأی در حوزه های اصلی و فرعی در جلسه هیأت اجرایی مشخص شده است.

وی یادآور شد: 30 شعبه برای شهر ابرکوه و بخش مرکزی منظور شده که از این تعداد هشت شعبه در شهر ابرکوه و 12 شعبه در سطح روستاهای بخش مرکزی ابرکوه پیش بینی شده است.

رییس هیئت اجرایی انتخابات ابرکوه بیان کرد: 17 شعبه نیز برای بخش بهمن در نظر گرفته شده که از این تعداد، هشت شعبه در شهر مهردشت و 9 شعبه در روستاهای بخش بهمن راه اندازی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

47 شعبه آرای مردم ابرکوه در انتخابات مجلس را جمع آوری می کنند

47 شعبه آرای مردم ابرکوه در انتخابات مجلس را جمع آوری می کنند