مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 دی 1398 ساعت 06:002020-01-18اقتصادي

عمق چاه های آب در دشت تهران-کرج به 200 متر رسیده است


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای البرز گفت: ما هر سال حدود 80 سانتیمتر افت آب های زیرزمینی استان را داشتیم اما به دلیل بارندگی های سال گذشته و اقداماتی که برای استفاده بهینه از روان آب ها صورت گرفت، - ایسنا/البرز مدیرعامل شرکت آب منطقه ای البرز گفت: ما هر سال حدود 80 سانتیمتر افت آب های زیرزمینی استان را داشتیم اما به دلیل بارندگی های سال گذشته و اقداماتی که برای استفاده بهینه از روان آب ها صورت گرفت، این افت به 10 سانتیمتر رسید؛ این نشان می دهد که با اجرای طرح تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی می توان آبخوان ها را نجات داد.

داوود نجفیان در گفت و گو با ایسنا، در خصوص روند کاهش سطح آب های زیرزمینی در استان البرز گفت: این روند افت تا زمانی که بارگذاری بر سفره های زیرزمینی و اضافه برداشت از آبخوان ها ادامه داشته باشد پابرجاست اما اگر اقداماتی که تحت عنوان طرح تعادل بخشی به آب های زیرزمینی به خوبی اجرا شود می توان از آن جلوگیری کرد.

نجفیان با بیان اینکه طرح تعادل بخشی در قالب 105 پروژه بر عهده آب منطقه ای قرار دارد و سایر دستگاه ها چون توزیع برق، جهاد کشاورزی و .

در آن مشارکت دارند گفت: هر کدام از دستگاه ها چند پروژه را در این طرح بر عهده دارند و برای هر استان هر برش استانی تدوین شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عمق چاه های آب در دشت تهران-کرج به 200 متر رسیده است

عمق چاه های آب در دشت تهران-کرج به 200 متر رسیده است