مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 دی 1398 ساعت 11:052020-01-14اقتصادي

لزوم همکاری اصناف لرستان در انجام آزمون دوره ای ترازوها


مدیرکل استاندارد لرستان خواستار هماهنگی در انجام آزمون دوره ای ترازوهای مورد استفاده در واحدهای صنفی این استان شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مرضیه قنبریان امروز سه شنبه در دیدار با رییس اتاق اصناف مرکز لرستان با اشاره به تکالیف ذاتی و قانونی سازمان ملی استاندارد ایران، گفت: به منظور نظارت و کالیبره وسایل سنجش، ترازوها و باسکول های مراکز عرضه و توزیع، سالی یک بار مورد آزمون و بررسی کارشناسان استاندارد قرار می گیرد که هدف از انجام آن، بررسی میزان فروشی وسایل سنجش است.

وی افزود: در حال حاضر یک آزمایشگاه همکار تأیید صلاحیت شده در زمین آزمون دوره ای وسایل سنجش، در استان مشغول به فعالیت است.

مدیرکل استاندارد لرستان تصریح کرد: با توجه به بند 8 ماده 6 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، ترویج سامانه بین المللی یکاها (SI) به عنوان سامانه رسمی اندازه شناسی قانونی در کشور و برسنجی (کالیبراسیون) وسایل سنجش، از مأموریت ها و وظایف سازمان ملی استاندارد ایران است.

قنبریان خواستار هماهنگی در انجام آزمون دوره ای ترازوهای مورد استفاده در واحدهای صنفی شد و تاکید کرد: اصناف مربوطه نسبت به اتخاذ تمهیداتی برای بررسی صحت عملکرد ترازوها و رفع عدم انطباق های احتمالی اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم همکاری اصناف لرستان در انجام آزمون دوره ای ترازوها

لزوم همکاری اصناف لرستان در انجام آزمون دوره ای ترازوها