مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 دی 1398 ساعت 20:552020-01-12سياسي

روایتی از ترورهای دهه شصت در یک نمایش/ «مجلس قتل رییس جمهور» به اجرای عموم رسید


نمایش «مجلس قتل رییس جمهور» به نویسندگی و کارگردانی امیر امیری از 23 دی ماه اجرایش را در خانه نمایش مهرگان آغاز می کند.

- امیر امیری ، کارگردان نمایش مجلس قتل رییس جمهور که نمایشش از فردا، 23 دی ماه در خانه نمایش مهرگان آغاز می شود، در گفت وگو با فارس گفت: این نمایش را ما پیش تر در سالگرد شهید رجایی و یارانش در تماشاخانه سرو اجرا خوانی کردیم و حال این کار به اجرای عموم رسیده است.

وی با اشاره به محتوای نمایش گفت: این کار به موضوع ترورهای دهه شصت می پردازد.

من ابتدا می خواستم کاری درباره مسعود کشمیری و بمب گذاری ریاست جمهوری و شهادت شهید رجایی و باهنر کار کنم ، چند مرتبه متن هم نوشتم اما از آن راضی نبودم، یک فیلم سینمایی هم دراین رابطه دیدم همین مرا تشویق به این موضوع کرد.

وی در ادامه افزود: مجلس قتل رییس جمهور روایتی است از مکافات نفاق و دورویی، مکافات همیشه مرگ نیست، گاهی نفرینی است که تا پایان جهان مانند بختک بر تن و روح جنایتکاران مسلط می شود.

 کامبیز نیک آمیز کارگردان و بازیگر موفق تئاتر در نمایش مجلس قتل رییس جمهور بازی می کند.

  امیری در ادامه گفت: کامبیز نیک آمیز، آرزو اولیایی، مهشاد بهبودی، محدثه بهمنی، مینا ترکمن، فریاد جودی، محمد مهدی حاجی علی، مهدی خاوری، پوریا فرجی، حمید فردین، مریم قریشی، نازنین زینب نصیری بازیگرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایتی از ترورهای دهه شصت در یک نمایش/ «مجلس قتل رییس جمهور» به اجرای عموم رسید

روایتی از ترورهای دهه شصت در یک نمایش/ «مجلس قتل رییس جمهور» به اجرای عموم رسید