مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 دی 1398 ساعت 11:502020-01-10سياسي

خون شهید سلیمانی خط بطلانی با هرگونه مذاکره با دشمنان است/تنها راه عزت مقاومت در مقابل کفر است


امام جمعه بابل با اشاره به اینکه خون شهید سلیمانی خط بطلان به برجام و هرمذاکره با دشمنان است،گفت: پیشنهاد داده شد ماشین منفجر شده سردار و یارانش را جلوی وزارت خارجه ایران نصب کنند تا هر لحظه جلوی چشم باشد که این نتیجه مذاکره با دشمن است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، حجت الاسلام حسن روحانی در خطبه های نماز جمعه این هفته بابل با تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) ، اظهار کرد: عده ای سعی دارند بگویند حضرت زهرا(س) به شهادت نرسیده است اما تاریخ گواهی می دهد این حضرت برای اقدامات و مقاومت و روشنگری که بعد از گذشت 75 روز بعد رحلت پیامبر(ص) اسلام داشتند زمینه ساز شهادت این بانوی اسلام شد.

وی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) نهضت بیداری را در زمان خود آغاز کرد، افزود: زهرا(س) برای روشنگری و بصیرت افزایی مسلمانان شبانه دست امام حسن و حسین(ع) را می گرفت و همراه همسرش علی(ع) به خانه اصحاب و انصار پیامبر می رفت تا غبار غفلت را از جامعه اسلامی پاک کند.

امام جمعه بابل تصریح کرد: دومین اقدام ارزنده حضرت زهرا(س) ایراد خطبه معروف فاطمیه بود که هنوز جملات و مضامین روشنگری اش چراغ راه جهان اسلام و بیداری جامعه اسلامی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خون شهید سلیمانی خط بطلانی با هرگونه مذاکره با دشمنان است/تنها راه عزت مقاومت در مقابل کفر است

خون شهید سلیمانی خط بطلانی با هرگونه مذاکره با دشمنان است/تنها راه عزت مقاومت در مقابل کفر است