مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 دی 1398 ساعت 05:402020-01-08سياسي

سردار سلیمانی صلح سازترین فرمانده میدان های نبرد بود


سرلشکر سلیمانی صلح ساز ترین فرمانده میدان های نبرد بود و شهادت ایشان قطعا استکبار را نابود خواهد کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سردار محمدحسین بابایی صبح چهارشنبه در مراسم روشنگری و گرامیداشت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران برگزار شد، اظهار کرد: تشییع باشکوه سپهبد سلیمانی در کشور عجیب بود و این مسئله نشان دهنده دگرگونی و نوید آینده روشن در جبهه مقاومت است.

وی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی 41 سال در راه اسلام جهاد کرد، افزود: ایشان همیشه در جبهه های مقاومت در دل خطر بود و سپاه و مجموعه نظام برای حاج قاسم سلیمانی کارهای تبلیغاتی انجام نداده است بلکه محبت حاج قاسم را خداوند در قلوب مسلمانان جهان قرار داد.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه تشییع سپهبد سلیمانی تکان دهنده بود و تأثیر فراوانی در روند انقلاب اسلامی دارد، ادامه داد: حیات جمهوری اسلامی ایران با شهادت حاج قاسم تداوم بخشید و سلیمانی های بسیاری رویش خواهند کرد.

بابایی با بیان اینکه رفتار و برخورد سرلشکر سلیمانی مخلصانه بود، عنوان کرد: شجاعت ایشان بی نظیر و مثال زدنی بود و سپهبد سلیمانی سرباز واقعی نایب امام زمان بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردار سلیمانی صلح سازترین فرمانده میدان های نبرد بود

سردار سلیمانی صلح سازترین فرمانده میدان های نبرد بود