مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 دی 1398 ساعت 11:502020-01-07سياسي

با جذب سرمایه در حوزه های علمی تحریم را بشکنیم


باید با توجه به تحریم ها با ساز و کارهایی که در اختیار داریم، مسیر را برای کشور باز کنیم و با جذب سرمایه از خارج به داخل در حوزه های علمی، - تحریم را بشکنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، علی خاکی صدیق در همایش زیست فناوری که امروز (17 دی ماه 1398) در دانشگاه صنعت خواجه نصیر برگزار شد، ضمن عرض تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی گفت: در دو سال گذشته در زمینه بایودی فعالیت های پراکنده ای داشتیم که باید به چندین موضوع توجه شود؛ نخست اینکه باید به دنبال پروژه های کلان ملی در حوزه های زیست فناوری باشیم که بازتاب عینی نیز داشته باشند.

خاکی صدیق با تاکید بر تعریف پروژه های بین المللی، گفت: باید با توجه به تحریم ها با ساز و کارهایی که در اختیار داریم، مسیر را برای کشور باز کنیم و با جذب سرمایه از خارج به داخل در حوزه های علمی تحریم را بشکنیم.

وی یکی از زمینه های جذب سرمایه را حوزه بایو دانست و گفت: باید رشته های بین رشته ای در حوزه بایو که جدید و آینده نگر باشند، تعریف شود.

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه باید به سمت راه اندازی آموزشکده یا دانشکده با محوریت مهندسی علوم زیستی برویم، ادامه داد: البته منظور ساخت ساختمان نیست؛ بلکه راه اندازی این آموزشکده ها می تواند فرم و شکلِ نرم افزاری داشته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با جذب سرمایه در حوزه های علمی تحریم را بشکنیم

با جذب سرمایه در حوزه های علمی تحریم را بشکنیم