مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 دی 1398 ساعت 06:202020-01-07سياسي

واکنش هاشمی به نحوه خدمت دهی مترو در روز گذشته


رییس شورای شهر تهران با اشاره به شلوغی مترو در مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد قاسم سلیمانی با بیان اینکه نباید خدمات نیروهای مترو را زیر سوال ببریم در عین حال گفت: - رییس شورای شهر تهران با اشاره به شلوغی مترو در مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد قاسم سلیمانی با بیان اینکه نباید خدمات نیروهای مترو را زیر سوال ببریم در عین حال گفت: بر اساس پروتکل مترو در هنگام شلوغی سکوها باید جلوی هر در قطار یک نیرو گذاشته شود.

به گزارش ایسنا، محسن هاشمی صبح امروز در ابتدای جلسه شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این که روز گذشته سوار مترو شدم تا به مراسم تشییع بیایم امابا ازدحام جمعیت مواجه شدم و به همین دلیل با مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تماس گرفته و عنوان کردم که باید در کنار هر در واگن مترو یک نفر نیرو بگذارند.

وی با بیان اینکه بر اساس پروتکل باید هنگامی که سکوهای ایستگاه ها شلوغ است برای هر در قطار یک نفر نیرو بگذارد تا مردم را هدایت کند گفت: در هر ایستگاه حدود 15 نفر نیرو فعال هستند که می توانستند از این افراد استفاده کنند و یا حتی از سایر ایستگاههای خلوت نیرو بگیرند.

هاشمی با بیان این که در مسیر تشییع پیکر قاسم سلیمانی سه الی 4 ایستگاه شلوغ داشتیم، گفت: البته مردم هم رو به روی در می ایستند و اجازه نمی دهند که افرادی که داخل هس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش هاشمی به نحوه خدمت دهی مترو در روز گذشته

واکنش هاشمی به نحوه خدمت دهی مترو در روز گذشته