مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 دی 1398 ساعت 08:002019-12-31سياسي

برنامه گردشگری خراسان جنوبی با محوریت طبس تدوین می شود


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: معاونت گردشگری، برنامه مجزایی را برای کل خراسان جنوبی و با محوریت طبس طراحی خواهد کرد.

- ایسنا/خراسان جنوبی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: معاونت گردشگری، برنامه مجزایی را برای کل خراسان جنوبی و با محوریت طبس طراحی خواهد کرد.

علی اصغر مونسان، امروز سه شنبه 10 دی، در دومین روز سفر به خراسان جنوبی در بازید از باغ گلشن طبس، اظهار کرد: فکر نمی کردم که این شهرستان این میزان جاذبه های بی نظیر گردشگری داشته باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، باغ گلشن را یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری طبس دانست و گفت: باغ ماهان کرمان معروف را همه می شناسند، باغ گلشن طبس در ایران با همان مشخصات با همان زیبایی است، اما کمتر شناخته شده است.

مونسان با اشاره به بازدید از محل نمایشگاه عکس این شهرستان، بیان کرد: طبس یک شهر بی نظیر برای گردشگری بوده که جا دارد گردشگری روز به روز در این شهر رونق پیدا کند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: همچنین اعتبارات خوبی را حتماً لحاظ می کنیم که امیدواریم این فضاهای تاریخی و باغ به این زیبایی به خوبی نگهداری شود.

مونسان با اشاره به اینکه باغ گلشن طبس مربوط به سازمان اوقاف و متولی آن شهرداری است، بیان کرد: حوزه وزارت گردشگری اقدامات خوبی انجام داده و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه گردشگری خراسان جنوبی با محوریت طبس تدوین می شود

برنامه گردشگری خراسان جنوبی با محوریت طبس تدوین می شود