مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 دی 1398 ساعت 07:202019-12-30اقتصادي

نصب 10 دستگاه کنتور حجمی هوشمند در نیشابور


10دستگاه کنکور حجمی هوشمند در مجتمع های آبرسانی امور آبفار نیشابور نصب شد.

- به گزارش خبرگزاری صداسیما،مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آبفار نیشابور گفت: در حال حاضر با نصب این سیستم در محل تحویل آب به روستاها، امکان قرائت روزانه کنتور از راه دور فراهم شده و همین امر موجب کاهش حجم آب بدون درآمد و کنترل هدررفت ظاهری ناشی از خطاهای اندازه گیری کنتورهای قبلی شده است.

فرهاد ذوالجناحی افزود: با اجرای این طرح علاوه بر امور آبفار نیشابور، امور آب منطقه ای هم قادر است میزان تولید و مصرف آب استحصالی از این چاه ها را مورد بررسی، تجزیه و تحلیل قرار دهد.

وی افزود: دقت بالا در ثبت اطلاعات حجم آب عبوری، امکان پایش تولید آب و تحویل آن به روستاهای تحت پوشش به صورت روزانه و همچنین بررسی صحت عملکرد تاسیسات برقی و مکانیکی قبل از بروز خسارات اساسی وارده به تاسیسات از مزایای نصب این سیستم است.

ذوالجناحی گفت: با نصب این کنتور ها امکان دبی سنجی لحظه ای و محاسبه دقیق تولیدات در روستاهای چاه نسر، بیدخان ، باغشن گچ، چناران، خوش بالا، فرخک، غار، رود، بوژآباد و فوشنجان میسر شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نصب 10 دستگاه کنتور حجمی هوشمند در نیشابور

نصب 10 دستگاه کنتور حجمی هوشمند در نیشابور