مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 دی 1398 ساعت 21:462019-12-28سياسي

سکوت خواص در فتنه ها یک تهدید و نگرانی است


سکوت برخی خواص در فتنه ها و بی تفاوتی در برابر توطئه نفاق دشمنان یک تهدید و نگرانی است که باید در برابر آن هوشیار بود.

- قزوین- استاد حوزه و دانشگاه گفت: سکوت برخی خواص در فتنه ها و بی تفاوتی در برابر توطئه نفاق دشمنان یک تهدید و نگرانی است که باید در برابر آن هوشیار بود.

به گزارش خبرنگار مهر ، همایش محبان فاطمی، مدافعان ولایی، در طلیعه فاطمیه شنبه شب با حضور حجت الاسلام علی نعمت اللهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، حجت الاسلام سید قریش موسوی رییس ستاد اقامه نماز استان، حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی، داوود محمدی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مداحان و شعرای آیینی در محل سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی در این مراسم اظهار داشت: در قرآن 300 آیه در مورد نفاق داریم که نشان می دهد این موضوع از کفر بدتر است و اگر مراقب نباشیم، نفاق با شرایط پیچیده و عجیبی که دارد می تواند یک تهدید جدی باشد.

وی بیان کرد: خدعه و نیرنگ و نفاق در هر دوره ای با ظاهری ظاهر می شود و امروز هم مسائلی چون سی اف تی و پالرمو و مذاکره نوعی ترفند نفاق جدید است.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: تاریخ را که مطالعه می کنیم می بینیم خیلی ها در لاک نفاق بوند و بعد از رحلت پیامبر (ص) خود را نشان د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سکوت خواص در فتنه ها یک تهدید و نگرانی است

سکوت خواص در فتنه ها یک تهدید و نگرانی است