مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 دی 1398 ساعت 09:322019-12-28اجتماعي

نرخ سوادآموزی در خراسان جنوبی بالاتر از کشور


نرخ سوادآموزی در خراسان جنوبی، یک درصد بیشتر از نرم کشوری است.

- مرکز خراسان جنوبی، مدیر کل آموزش و پرورش استان در مراسم چهلمین سالگرد تاسیس نهضت سوادآموزی گفت: نرخ سوادآموزی هم اکنون در استان 96 درصد است.

واقعی، سهمیه جذب افراد بیسواد خراسان جنوبی را امسال هزار و 580 نفر اعلام کرد و افزود: تاکنون 53 درصد، معادل 840 نفر از این تعداد جذب شدند.

وی با اشاره به وجود 16 هزار بی سواد در خراسان جنوبی، آموزش سواد به عشایر و اولیاء بی سواد دانش آموزان را از مهمترین برنامه های این اداره کل اعلام کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان از فعالیت 6 مرکز سوادآموزی یادهی محلی در شهرستان بیرجند خبر داد و گفت: در این مراکز علاوه بر سوادآموزی، در زمینه های حرفه آموزی، آموزش صنایع دستی و مهارت های زندگی فعالیت می شود.

حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی هم در این نشست با اشاره به اهمیت و جایگاه سوادآموزی در کشور گفت: نهضت سوادآموزی پس از 40 سال خدمت، نقش بسزایی در افزایش آگاهی و سواد در جامعه داشته است.

در این مراسم از 100 نفر از پیشکسوتان نهضت سواد آموزی، آموزش دهندگان فعال و مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط با سواد آموزی قدردانی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نرخ سوادآموزی در خراسان جنوبی بالاتر از کشور

نرخ سوادآموزی در خراسان جنوبی بالاتر از کشور