مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 دی 1398 ساعت 06:302019-12-28اقتصادي

مرمت قلعه «صمصام» در گرو تامین اعتبار/ بازسازی اثر یک میلیارد آب می خورد


سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان البرز اعتباری که برای پیشبرد اقدامات مرمتی قلعه صمصام السلطنه در فاز دو و سه نیاز است را یک میلیارد تومان اعلام کرد.

- علیرضا دهقان مهرجردی در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص اقداماتی که برای مرمت و بازسازی قلعه صمصام انجام شده است، گفت: طرح مطالعه برای مرمت این قلعه تاریخی آماده شده است.

وی با اشاره به انجام فاز اضطراری مرمت قلعه صمصام، گفت: در این فاز مواردی از جمله مرمت و بازسازی دیواره ها و پنجره ها، رسیدگی به در ورودی و حصار بیرونی و یا انجام کف سازی ایوان قلعه انجام شده است.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان البرز با تاکید بر اینکه طرح مطالعه و مرمت قلعه از سوی مشاور آماده شده است، گفت: تخصیص بودجه در سال جاری می تواند به اجرای طرح کمک کند.

دهقان مهرجردی اعتباری که برای پیشبرد اقدامات مرمتی قلعه صمصام در فاز دو و سه نیاز است را یک میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: باید منتظر بمانیم و ببینیم از سوی وزارتخانه چه میزان از مبلغ پیشنهادی تخصیص خواهد یافت.

وی با تاکید بر اینکه اجرای فازهای دو و سه یعنی مرمت و بازسازی اتاق های قلعه و کف سازی های نیز در دستور کار است، گفت: این اقدامات را بر اساس طرح مطالعاتی و مرمتی به سرانجام می رسانیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرمت قلعه «صمصام» در گرو تامین اعتبار/ بازسازی اثر یک میلیارد آب می خورد

مرمت قلعه «صمصام» در گرو تامین اعتبار/ بازسازی اثر یک میلیارد آب می خورد