مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 دی 1398 ساعت 02:352019-12-25سياسي

خضری: تسویه بدهی های سازمان تامین اجتماعی در بودجه سال 99 لحاظ نشده است


رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تسویه بدهی های سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان ها در بودجه سال 99 لحاظ شده و یا خیر؟ گفت: - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تسویه بدهی های سازمان تامین اجتماعی در بودجه سال 99 لحاظ نشده است، گفت: دولت نمی خواهد بدهی های خود به سازمان تامین اجتماعی را پرداخت کند.

رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تسویه بدهی های سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان ها در بودجه سال 99 لحاظ شده و یا خیر؟ گفت: خیر.

با این حال اگر بیمه ها به موقع پرداختی به بیمارستان ها نداشته باشند این مسئله به بخش درمان در کشور صشدمات زیادی وارد خواهد ساخت.

وی افزود: متاسفانه دولت در پرداخت سه درصد سهم بیمه گران تعلل می کند و در حال حاضر میزان بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی 200 هزار میلیارد تومان است لذا اگر دولت 10 درصد از این بدهی را به طور سالیانه پرداخت کند ما دیگر مشکلی در پرداختی بیمه ها از سوی تامین اجتماعی نخواهیم داشت.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: حتی ما سال گذشته به دنبال تهاتر بدهی های سازمان تامین اجتماعی با دولت بودیم اما متاسفانه دولت در بحث تهاتر بدهی ها هم پای کار نیامد چرا که دولت ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خضری: تسویه بدهی های سازمان تامین اجتماعی در بودجه سال 99 لحاظ نشده است

خضری: تسویه بدهی های سازمان تامین اجتماعی در بودجه سال 99 لحاظ نشده است