مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 دی 1398 ساعت 11:052019-12-25اقتصادي

تولید سالانه 190 هزار تن سولفات سدیم در سمنان و مرکزی


سولفات سدیم مورد نیاز کشور سالانه، 250 هزار تن است که در دو مجموعه استان سمنان و مرکزی 190 هزار تن تولید می شود و سالانه 50 هزار تن نیز واردات صورت می گیرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک علی رستمی ظهر امروز در نشست تخصصی بررسی وضعیت زیست محیطی تالاب میقان بیان کرد: شرکت املاح معدنی به عنوان تنها بهره بردار وقت در سال 79 به تصویب رسید و فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر 30 هزار تن نمک به کشورهای عراق، ترکمنستان، آذربایجان و اخیراً هم به کشور روسیه صادر می کند.

وی افزود: آخرین محصول تولیدی این شرکت سولفات پتاسیم است و باید گفت که در کشور سالانه 200 هزار تن به منظور مصارف کشاورزی، سولفات پتاسیم وارد می شود که در این شرکت املاح معدنی، بهار سال آتی سولفات پتاسیم با ظرفیت 40 هزار تن تولید و تا 120 هزار تن نیز افزایش تولید صورت می گیرد.

رستمی با اشاره به اقدامات انجام شده در این شرکت نیز گفت: انتقال مکانیزه حاصل از فرآوری ماده معدنی سولفات سدیم به بستر معدن میقان، انتقال دو میلیون تن پسماند خشک به معدن میقان، پایش پیوسته آلاینده های هوا و ارائه گزارش پایش هر سه ماه یکبار، بوته کاری در حاشیه تالاب کویری میقان سالانه 55 هکتار که تاکنون 165 هکتار انجام شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید سالانه 190 هزار تن سولفات سدیم در سمنان و مرکزی

تولید سالانه 190 هزار تن سولفات سدیم در سمنان و مرکزی