مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 دی 1398 ساعت 10:502019-12-25ورزشي

آمادگی ایران برای برگزاری مسابقات بدمینتون جام فجر


ایران برای برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات بدمینتون جام فجر با حضور 30 کشور جهان آماده است .

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان ، فریبا مددی در سمنان گفت : مهم ترین رویداد پیش روی فدراسیون بدمینتون برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات جام فجر به میزبانی استان فارس است که در دو بخش مردان و زنان ، از 15 تا 19 بهمن ماه برگزار می شود.

نایب رییس فدراسیون بدمینتون افزود: پس از مسابقات جام فجر ، جشنواره استعدادیابی را برگزار و برترین ها برای حضور در اردوهای استعداد پروری سال آینده دعوت می کنیم.

وی از موفقیت چشمگیر بانوان در رشته بدمینتون را یادآور شد و گفت : ثریا آقایی و ثمین عابد خجسته دو ورزشکار ارزنده هستند که امید زیادی به آنها داریم.

به گفته وی ، ثریا آقایی ورزشکار منتخب کمپ Aop بدمینتون آسیاست و در دو ماه گذشته هم در کمپ تمرینی دانمارک حضور داشت و تاکنون توانسته رنکینگ خود را به 106 ارتقا دهد و امیدواریم تا اردیبهشت سال آینده با حضور در سایر مسابقات موفق به کسب سهمیه شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی ایران برای برگزاری مسابقات بدمینتون جام فجر

آمادگی ایران برای برگزاری مسابقات بدمینتون جام فجر