مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 دی 1398 ساعت 04:202019-12-25بين الملل

بهره کشی نامزد دموکرات آمریکا از زندانیان برای رقابتهای انتخاباتی


وبگاه خبری اینترسپت در یک افشاگری جدید از بهره کشی نامزد میلیاردر و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از زندانیان برای برقراری تماسهای تبلیغاتی خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وبگاه خبری اینترسپت در گزارشی اعلام کرد که کمپین انتخاباتی مایکل بلومبرگ برای برقراری تماسهای تبلیغاتی با یک مرکز مخابراتی مستقر در ایالت نیوجرسی به نام پروکام قراردادی منعقد کرد.

گفته می شود که این مرکز مخابراتی مراکزی را در دو ایالت نیوجرسی و اوکلاهاما اداره می کند.

اینترسپت در جریان تحقیقات خود دریافت که دو مرکز مخابراتی در ایالت اوکلاهاما جهت برقراری تماسهای تلفنی تبلیغاتی برای کمپین انتخاباتی بلومبرگ از دست کم دو زندان ایالتی و زندانیان مستقر در این زندانها استفاده کرده است.

یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، به اینترسپت گفت که زندانیان در یک مرکز اصلاح و تأدیب در ایالت اوکلاهاما ملزم شدند تا از طرف کمپین انتخاباتی بلومبرگ با ساکنان ایالت کالیفرنیا تماس تلفنی برقرار کنند.

از زندانیان خواسته شده بود تا در تماس تلفنی خود به شهروندان اعلام کنند که کمپین انتخاباتی بلومبرگ هزینه این تماسها را پرداخت می کند؛ با این حال، این زندانیان هرگز اعلام نکردند که از داخل زندان با افراد تماس می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره کشی نامزد دموکرات آمریکا از زندانیان برای رقابتهای انتخاباتی

بهره کشی نامزد دموکرات آمریکا از زندانیان برای رقابتهای انتخاباتی