مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 آذر 1398 ساعت 12:352019-12-21دانش

کود بیولوژیک ایرانی ناجی مزارع کاکائو در آفریقا شد


به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریکود بیولوژیک نیترو کارا ساخت ایران به عنوان راه درمان بیماری مهلک مزارع کاکائو در ساحل عاج با نام شولن شوت، - یک کود بیولوژیک ایرانی موفق شد تا محصولات درخت کاکائو در آفریقا را از یک بیماری مهلک نجات دهد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریکود بیولوژیک نیترو کارا ساخت ایران به عنوان راه درمان بیماری مهلک مزارع کاکائو در ساحل عاج با نام شولن شوت، مورد توجه کشاورزان این کشور قرار گرفت.

ویروس شولن شوت از دو سال قبل در مزارع ساحل عاج و غنا فراگیر شده است و بنا بر اعلام دولت های این کشور ها و سازمان های جهانی دخیل در بازار کاکائو، این بیماری یک معضل سخت برای درختان محسوب می شود و به همین دلیل، درختان مبتلا به بیماری قطع می شوند تا درختان جدیدی کاشته شود.

ساحل عاج و غنا مجموعا بخش عمده ای از کاکائوی دنیا را تولید می کنند و قطع گسترده درختان در این دو کشور می تواند بازار جهانی کاکائو را متاثر کند.

در حین حال برخی کاکائو کاران در ساحل عاج که از چند سال قبل از یک کود بیولوژیک ایرانی با نام نیترو کارا استفاده می کنند، می گویند: مزرعه آن ها همچنان بارآ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کود بیولوژیک ایرانی ناجی مزارع کاکائو در آفریقا شد

کود بیولوژیک ایرانی ناجی مزارع کاکائو در آفریقا شد