مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 آذر 1398 ساعت 08:302019-12-18اقتصادي

رشد جمعیت روستایی در کشور منفی، در کرمان مثبت/درآمد روستانشینان کرمانی سی ام در کشور!


به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمد امید امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل استان کرمان دارد امیدواریم اتفاقات بهتری در پیش باشد که منابع و تخصیص ها که تایید شده زودتر عملیاتی شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بیان داشت: با توجه به خدمات گسترده ای که طی سال های گذشته در روستاها انجام شده متاسفانه شاهد کمتر شدن جمعیت روستاها هستیم، اوایل انقلاب، 65 درصد در روستاها ساکن بودند اما الان 70 درصد جمعیت شهری داریم.

وی با بیان اینکه وضعیت زیرساخت های روستایی در شرایط خوبی قرار دارند، عنوان کرد: روستاهای  بالای 20 خانوار هم دسترسی کامل به آب و برق دارند و بالای 85 درصد از روستاهای کشور به خدمات گاز دسترسی دارند.

امید با تأکید بر اینکه تلاشی داریم منابع محدود به یک سال نباشد و بتوانیم در سال بعد هم از این منابع استفاده کنیم، افزود:  یک خبر خوب من اینجا اعلام کنم ما بر اساس تایید دولت و آمادگی مجلس در لایحه بودجه سال آینده می توانیم از منابعی که استفاده نشده و باقیمانده استفاده کنیم و به تدریج تا 5 سال این منابع را داشته باشیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهارکرد: اعتباراتی که تصویب شده یکسری ایراداتی داشته اند و باید سعی می کنیم در سال های آینده ایرادات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد جمعیت روستایی در کشور منفی، در کرمان مثبت/درآمد روستانشینان کرمانی سی ام در کشور!

رشد جمعیت روستایی در کشور منفی، در کرمان مثبت/درآمد روستانشینان کرمانی سی ام در کشور!