مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 آذر 1398 ساعت 19:352019-12-16سياسي

دولت توجه ویژه ای به ساماندهی حاشیه نشینی سیستان و بلوچستان دارد

دولت توجه ویژه ای به ساماندهی حاشیه نشینی سیستان و بلوچستان دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار، امشب جلسه شورای اداری شهرستان چابهار به ریاست تقی رستم وندی معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور و با حضور علی زینی وند معاون سیاسی و اجتماعی استانداری با موضوع بررسی مشکلات حاشیه نشینی و معضلات اجتماعی در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد.

معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور اظهار داشت: در استان سیستان و بلوچستان نشانه های خوبی از پیشرفت های عمرانی و جهش اقتصادی وجود دارد.

تقی رستم وندی افزود: برای رسیدگی بیشتر به محلات حاشیه نشین کنارک دفتر تسهیل گری در این شهرستان راه اندازی می شود.

معاون وزیرکشور بیان کرد: پروژه بسیار خوب و مثبتی برای کاهش حاشیه نشینی در محله چادران توسط فرمانداری در حال پیگیری است که بسیار امید بخش و الگویی برای سایر استان های کشور است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور،  اظهار کرد: طبق برآوردی که انجام دادیم اگر ما بخواهیم مشکلات حاشیه نشینی را طبق آن چیزی که در برنامه چهارم توسعه که عنوان شده بود، سالی 10 درصد بهسازی و نوسازی کنیم؛ پیش بینی می شود سالانه 5 هزار میلیارد تومان نیازمند اعتبار و بودجه هستیم و باید با سالانه 10 درصد طی این 10 سال، مشکل را در کشور ساماندهی و کنترل کنیم که این امر با توجه به عدم وجود چنین بودجه ای ممکن نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت توجه ویژه ای به ساماندهی حاشیه نشینی سیستان و بلوچستان دارد

دولت توجه ویژه ای به ساماندهی حاشیه نشینی سیستان و بلوچستان دارد