مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 آذر 1398 ساعت 07:162019-12-15پزشكي

مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است


متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته، مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان 16 برابر استاندارد جهانی است.

- دکتر کوهپایه شب گذشته در کارگاه آموزشی تجویز منطقی آنتی بیوتیک که با حضور جمعی از متخصصان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سالن معاونت درمان این دانشگاه برگزار شد گفت: برگزاری این کارگاه ها توسط سازمان جهانی بهداشت در برخی کشورها با توجه به تجویز رو به رشد آنتی بیوتیک برنامه ریزی شده است تا به کاهش تجویز، مصرف و پیشگیری از عوارض بعدی آن کمک کند.

وی ادامه داد: این حد از مصرف آنتی بیوتیک عواقب و عوارض جبران ناپذیری مانند بروز مقاومت های دارویی و میکروبی، مانند آنچه برای سل رخ داد به بار می آورد چنانکه در حال حاضر سل مقاوم به درمان به وجود آمده است که می تواند در طول سال 15 نفر را دچار عفونت کند.

وی تاکید کرد: همه ما باید تمام تلاشمان را در راستای تجویز منطقی آنتی بیوتیک داشته باشیم چرا که با همین روند به زودی، آنتی بیوتیک های موجود تاثیر خود را در مقابل بیماری ها از دست می دهند و به همان سرعت هم آنتی بیوتیک جدید تولید نمی شود بنابراین سلامت هموطنانمان در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

دکتر کوهپیایه تصریح کرد: نباید مسائلی غیر از مسائل حرفه ای و تخصص پزشکی باعث تجویز دارو برای بیمار شود و در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است

مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است