مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 آذر 1398 ساعت 10:502019-12-10سياسي

شبکه غیر کاربلی برق، چنارهای کهن نطنز را تهدید می کند


شبکه غیر کابلی برق، درختان باغشهر تاریخی نطنز از جمله چنارهای این شهر را تهدید می کند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی پیراینده ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باغشهر تاریخی نطنز با درختان چنار کهنسال و معروفش زیبایی کم نظیری را در فصول مختلف سال برای همگان به همراه دارد که البته بخش عمده ای از درختان حاشیه خیابان ها و معابر شهر هم به این نوع درخت اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: اوج زیبایی خیابان های نطنز مربوط به خیابان های شهید مطهری، امام خمینی و شهید عظیمی است که شاخ و برگ متراکم درختان چنار در هم تنیده اند، آنچنانکه خیابان با شاخ و برگ مسقف شده است و سایبانی فراهم آورده اند اما این زیبایی به دلیل غیر کابلی بودن شبکه برق، در همه خیابان ها قابل مشاهده نیست.

شهردار نطنز افزود: متاسفانه به دلیل عبور شبکه های برق بدون روکش از لابه لای درختان و قطع شاخه ها توسط اداره برق برای پایداری و جلوگیری از قطع برق موجب شده است آسیب هایی جدی به درختان وارد شود که این موضوع در برخی خیابان ها مانند خیابان سرشک کاملا مشهود است.

کاهش عمر مفید درختان با تغییر شکل ظاهری آنها وی اذعان داشت: با قطع شاخ های درختان، ضمن تغییر شکل ظاهری به شکل نامطلوب، موجب کاهش عمر مفید آنها می شود و اگر شبکه برق به صورت کابلی باشد این اتفاق نمی افتد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شبکه غیر کاربلی برق، چنارهای کهن نطنز را تهدید می کند

شبکه غیر کاربلی برق، چنارهای کهن نطنز را تهدید می کند