مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 آذر 1398 ساعت 06:402019-12-08سياسي

کار ساخت آزادراه حمیل- ایلام-مهران-کربلا در دستور کار است


ایلام-مهران-کربلا در دستور کار است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، قاسم سلیمانی دشتکی عصر شنبه در با اعضای شورا و شهردار سرابله از سد چناره به عنوان یکی از مطالبات استان یاد کرد که همه متفق القول خواستار اجرایی شدن آن هستند.

وی در ادامه از تلاش های انجام شده از جمله ورود این طرح به بودجه 99 گفت و تصریح کرد: برای اجرایی شدن این طرح بایست مجوز ماده 23 گرفته شود و در این مسیر تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست.

استاندار ایلام در ادامه گفت: همزمان با تلاش های صورت گرفته برای آزاد راه پل زال چیلات نجف اشرف کار آزاد راه حمیل ایلام مهران کربلا نیز در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه فاز اول این طرح از طرف کرمانشاه در حال انجام است.

وی در ادامه به مسیر چرداول به ایلام اشاره کرد و گفت: این مسیر یکی از مهم ترین مسیرهای راه کربلا است و خوشبختانه کارهای بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است و برای تکمیل نیازمند یک تونل دیگر هستیم که در دستور کار است.

وی در ادامه جهت تکمیل دریاچه توریستی سد سرابله دستور داد که 700 میلیون تومان اختصاص داده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کار ساخت آزادراه حمیل- ایلام-مهران-کربلا در دستور کار است

کار ساخت آزادراه حمیل- ایلام-مهران-کربلا در دستور کار است