مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 آذر 1398 ساعت 09:102019-12-04سياسي

اعلام خسارات اغتشاشات تا هفته آینده/ موافقت با معافیت بیمه ها از مالیات بر ارزش افزوده


رییس کل بیمه مرکزی از اعلام خسارات اغتشاشات تا هفته آینده خبر داد و گفت: باتوجه به رایزنی هایی که در مورد دریافت مالیات از بیمه ها وجود دارد، - بیمه زندگی معاف از مالیات باقی می ماند و مجلس نیز با معافیت بیمه ها از مالیات بر ارزش افزوده موافق است.

به گزارش ایسنا، در حاشیه همایش بیمه و توسعه که امروز به مناسبت روز ییمه برگزار شد، غلامرضا سلیمانی - رییس کل بیمه مرکزی - در نشستی خبری به جریان مالیات از بیمه ها اشاره داشت.

در حالی در اصلاح مالیات بیمه ها موضوع حذف معافیت بیمه عمر و زندگی مطرح است که سلیمانی تاکید کرد: معافیت بیمه زندگی ادامه دارد و پیشنهاد بیمه مرکزی بر معافیت تمامی بیمه هاست و تلاش هایی در این زمینه صورت گرفته است.

وی یاد آور شد که مجلس با معافیت بیمه ها از مالیات بر ارزش افزوده موافق است، این در حالی است که اگر معافیت مالیاتی از بیمه حذف شود در مقابل بازار سرمایه و بانک عقب خواهیم ماند.

هنوز خسارت اغتشاشات مشخص نیست اما تعیین خسارت ناشی از اعتراضات بعد از اصلاح قیمت بنزین موضوعی بود که رییس کل بیمه مرکزی به آن اشاره کرد و گفت: در ماجرای اغتشاشات اخیر، تعدادی از واحدهای تجاری، فروشگاه ها و بانک ها خسارت دیده اند که برخی بیمه آتش سوزی به اضافه بیمه آشوب بودند و به شرکت های مراجعه کردند و آمار ارائه دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام خسارات اغتشاشات تا هفته آینده/ موافقت با معافیت بیمه ها از مالیات بر ارزش افزوده

اعلام خسارات اغتشاشات تا هفته آینده/ موافقت با معافیت بیمه ها از مالیات بر ارزش افزوده